A+ A-

Mozeralla Çubuk Soğan Halkaları

But 🚨 ~Mozzarella Stick Onion Rings~ 🚨 are GREAT.

Çok Güzeller değil mi ?



Öncelikle, Bir soğan doğrayın ve soğanın halkalarını çıkartın: 



 Daha sonra biraz kaşar dilimleyin ve iki soğan halkasının arasına yerleştirin:



 Yaptığınız halkaları birleştirmek için biraz soğutucuda bekletin.

 Yaptığınız halkaları yumurtaya, ekmek kırıntılarına ve daha sonrada una batırın:
Give it a quick dredge in egg, bread crumbs, and flour:

 Kızgın yağın içine atın: 

Toss it into some ~hawt~ oil:

 Yağda kızarıp altın rengi alıncaya kadar bekleyin: 

And let everything fry until crispy and golden brown:

 Domates ve sarımsaklı makarna sosuyla (Marinara) servis edebilirsiniz. Afiyet olsun !

Serve with marinara, then feast!










Mozeralla Çubuk Soğan Halkaları

9-12 Kişilik
Malzemeler
2 Tane büyük soğan
3-4 Dilim mozerella peyniri (Yada kaşar)
2 Su Bardağı Un
5 Tane Yumurta
2 su bardağı ekmek kırıntıları
Kızartmak için yağ
Marinara sosu (domatesli ve sarımsaklı bir sos)


Tarife

1 Santimetrelik halkalar şeklinde soğanları soyun ve doğrayın daha sonra soğan halkalarını çıkartıp ayırın.
Küçük olan soğan halkasını büyük olan soğan halkasının içine yerleştirin ve Mozeralla peynirini (kaşarı) 4 kalın şerit halinde doğrayın . Küçük soğan halkası ile büyük soğan halkası arasındaki boşluğu kaşarlarla doldurdun.. Geri kalan soğan halkalarınada aynı şeyi uygulayın ve 1 saat dondurucuda dondurun.
Unu, yumurtaları ve ekmek kırıntılarını farklı tabaklara yerleştirin.. Hazırlanmış her halkayı önce una sonra yumurtaya daha sonra ekmek kırıntılarına bandırın ve daha sonra tekrar yumurtaya ve son bir kez de ekmek parçalarına bandırın. Tüm bu işlemleri her bir halka için yapın.
Heat the oil in a pot over high heat. Fry the rings until golden brown, being careful not to fry them for too long as the cheese may ooze out completely.
Yüksek ısıda ısınan yağda altın rengine gelene kadar kızartın. 
Dikkat: Fazla süre kızartma sonucunda kaşar peynir dışarı sızabilir !
Afiyet Olsun !

Videonun Tamamını Buradan İzleyin:


Via: BuzzFeed 
Recipe by Alvin Zhou