Çok Güzeller değil mi ?
Daha sonra biraz kaşar dilimleyin ve iki soğan halkasının arasına yerleştirin:
Yaptığınız halkaları birleştirmek için biraz soğutucuda bekletin.
Yaptığınız halkaları yumurtaya, ekmek kırıntılarına ve daha sonrada una batırın:
Kızgın yağın içine atın:
Yağda kızarıp altın rengi alıncaya kadar bekleyin:
Domates ve sarımsaklı makarna sosuyla (Marinara) servis edebilirsiniz. Afiyet olsun !
Mozeralla Çubuk Soğan Halkaları
9-12 Kişilik
Malzemeler
2 Tane büyük soğan
3-4 Dilim mozerella peyniri (Yada kaşar)
2 Su Bardağı Un
5 Tane Yumurta
2 su bardağı ekmek kırıntıları
Kızartmak için yağ
Marinara sosu (domatesli ve sarımsaklı bir sos)
2 Tane büyük soğan
3-4 Dilim mozerella peyniri (Yada kaşar)
2 Su Bardağı Un
5 Tane Yumurta
2 su bardağı ekmek kırıntıları
Kızartmak için yağ
Marinara sosu (domatesli ve sarımsaklı bir sos)
Tarife
1 Santimetrelik halkalar şeklinde soğanları soyun ve doğrayın daha sonra soğan halkalarını çıkartıp ayırın.
Küçük olan soğan halkasını büyük olan soğan halkasının içine yerleştirin ve Mozeralla peynirini (kaşarı) 4 kalın şerit halinde doğrayın . Küçük soğan halkası ile büyük soğan halkası arasındaki boşluğu kaşarlarla doldurdun.. Geri kalan soğan halkalarınada aynı şeyi uygulayın ve 1 saat dondurucuda dondurun.
Unu, yumurtaları ve ekmek kırıntılarını farklı tabaklara yerleştirin.. Hazırlanmış her halkayı önce una sonra yumurtaya daha sonra ekmek kırıntılarına bandırın ve daha sonra tekrar yumurtaya ve son bir kez de ekmek parçalarına bandırın. Tüm bu işlemleri her bir halka için yapın.
Heat the oil in a pot over high heat. Fry the rings until golden brown, being careful not to fry them for too long as the cheese may ooze out completely.
Yüksek ısıda ısınan yağda altın rengine gelene kadar kızartın.
Afiyet Olsun !
Videonun Tamamını Buradan İzleyin:
Videonun Tamamını Buradan İzleyin:
Via: BuzzFeed
Recipe by Alvin Zhou
Yorum Gönder