Tarifi Görmek İçin Lütfen Beğenin ve Paylaşın !
[lock] Malzemeler:
- Mantı
- Un
- Yumurta karışımı (3 yumurta ve 60 ml süt)
- Kurutulmuş fesleğen ve kekik ile karıştırılmış ekmek kırıntıları
- Marinara sosu
- Kızartma yağı
- Mantı donmuş haldeyse önce çözülmeye bırakın.
- Mantıyı önce una, sonra yumurta sarısına, sonra ekmek kırıntısına bulayın.
- Kızartma yağını büyük bir tencere ya da tavaya koyun, 180 dereceye getirin.
- Mantıları dikkatlice yağa ekleyin ve kalabalık bir şekilde kızartmayın, gruplar halinde ortalama bir dakika sararana kadar kızartın.
- Mantıların fazla yağını süzmeniz, için havlu peçeteye çıkartın.
- Ilık Marinara sos ile servis edin.
Yapılışı:
Yorum Gönder