Öncelikle: Krem peyniri, mozzarellayı,ıspanağı, ve enginarın orta kısmını bir kaseye ekleyin. (Enginarın ortası nasıl çıkartılır ? Tıklayın!)
Artı birazda sarımsak tozu eklenebilir.
İyice Karıştırın:

Ardından baget ekmeklerinizi 4 parçaya kesin:

Her parçanın iç kısımlarını boşaltın:



Her parçanın içini yapmış olduğunuz karışımla doldurun:


Daha küçük dilimlere kesin ve yağlı kağıt(veya folyo) serilmiş tepsiye yerleştirin:

Ayrı olarak, ufak bir kapta eritilmiş tereyağını+sarımsağı+maydanozu karıştırın:

Sonra bu karışımı ekmeklerin üstüne sürün:

Ekmeği yağlı kağıtla veya folyoyla sarın.

ve 350 derecede yaklaşık 20 dk fırınlayın.
Afiyet Olsun !
Yorum Gönder